A száraz tények – B my Lake 2015

Ahogy megszokhattátok már, minden évben igyekszünk időt és energiát fordítani arra, hogy írjunk pár sort a nyári lehetőségekről, hisz kicsiny hazánk napjainkra igazi fesztivál centrummá nőtte ki magát. Ugyanakkor – nagy szerencsénkre – a mennyiség nem minden esetben ment a minőség rovására. Vegyük csak példának a B my Lake fesztivált! Száraz tények következnek.

Lassan 3 évvel ezelőtt történt az, hogy a VOLT és a Deadcode production emberkéi összedugták a fejüket és valami újat, valami merőben mást, de még is ismerőst kezdtek el összehozni nekünk. Ahogy korábban írtunk is róla, így jött létre Balatonvilágoson az első B my Lake, ami mostanra nyugodt szívvel mondhatjuk hazánk egyik – ha nem a – legjobb elektronikus zenei fesztiváljává nőtte ki magát. Ennek megfelelően alakult a folytatás is, és a tavalyi alkalom megint csak erős, sőt még erősebb idényt hozott, hisz – ahogy erről is meséltünk nektek – olyan fellépőket hozott el többek között, mint Extrawelt, Danny Tenaglia vagy éppen Âme. Ezután pedig nem volt más választás, hisz az egyre nagyobb visszhangnak is köszönhetően idén is meg kellett tenniük a szervezőknek a lassan már lehetetlent, és egy még jobb line-up-ot kellett kínálniuk a hazai fiataloknak a megszokott szellemiséggel karöltve, ami azt hiszem sikerült is. Eleve kezdtek azzal, hogy az egyébként nagyon kellemes balatonvilágosi helyszínt áttették Zamárdiba -, hogy ez milyen húzás lesz kiderül, megannyi fesztivált megjárva nyugodt szívvel írom, szinte mindenhol lehet jó fesztivált felépíteni, csak legyen hozzá fantáziád. És már csak emiatt sem félek, mert a Bmylake szervezői már kétszer is tanúbizonyságot adtak arról, hogy ennek nincsenek híján. De másnak sem… Hogy miért? Mert 2013-ban született egy fesztivál, ami igényes, az elektronika szépségeiről szól, de nem csak a külföldieknek, és ez idén sincs másképp, de beszéljenek most a tények, az érzelmi okokkal és a fellépőkről bővebben még jövünk.

Napi bontás:

Augusztus 19.:
GUSGUS (Live), ILARIO ALICANTE, POLI, MIZ JONS, ART DEPARTMENT, SANFRANCISCOBEAT

Augusztus 20.:
DIMENSION, BEN SIMS, BUTCH, EMANUEL SATIE, FRITZ KALKBRENNER, JOSEPH CAPRIATI, LAKE PEOPLE, MANO LE TOUGH, PAUL RITCH, PIRUPA, RECONDITE (Live), ROBAG WRUHME, SPOR, TALE OF US, THE/DAS, JAY LUMEN, RECONDITE (live)

Augusztus 21.:
ANDREA OLIVA, DAVIDE SQUILLACE, DC BREAKS, DENSE & PIKA, DOMINIK EULBERG, EFDEMIN, FRICTION, JOHANNES HEIL (Live), KiNK, LAWRENCE, MATADOR, MIND AGAINST, RICHIE HAWTIN, RODRIGUEZ JR. (Live), SVEN VÄTH, RAISE SPIRIT, PUPPETZ, METHA

Augusztus 22.:
DUSTY KID, HOT X, MANY REASONS aka MINICOOLBOYZ, MATRIX & FUTUREBOUND, NICK CURLY, NICOLE MOUDABER, PHACE, POPOF, SAM PAGANINI, SLAM, STEVE LAWLER, SVEN WEISEMAN, THE ADVENT (Live), DJ REN & MENTALIEN, MINDSCAPE


Jegyinfo:

2015. május 15. – Augusztus 7. között:
Napijegy (August 19): 6.990 Huf
Napijegy (August 20/22): 12.990 Huf
Napijegy (August 21): 14.990 Huf
4 napos bérlet: 24.990 Huf

2015. Augusztus 7.-től, valamint a helyszínen:
Napijegy (August 19): 7.990 Huf
Napijegy (August 20/22): 13.990 Huf
Napijegy (August 21): 15.990 Huf
4 napos bérlet: 27.990 Huf

Fix áras jegyek:
4 napos kempingjegy: 2500 Huf
4 napos BeachFront kempingjegy: 4900 Huf
4 napos lakókocsi kempingjegy: 20.000 Huf

VIP Napijegy: 15.990 Ft Huf
VIP Bérlet: 35.000 Ft Huf

Online jegyvásárlási lehetőségek és további információk a fesztiválhegy.hu a ticketportal.hu vagy a b my lake oldalán!

Pingbacks

  1. Ami a csövön kifér - B my Lake programajánló | partmagazin.hu

Megjegyzés készítése