Kerékpárosbarát Eger – most mondhatod el a véleményedet!

Kerékpárosbarát Eger

Készül Eger kerékpáros koncepciója, és most minden érintett megoszthatja a véleményét, ötleteit, javaslatait a Kerékpáros Klub szakembereivel, aztán ők meg majd szépen feldolgozzák a beérkezett infókat. Egyrészt egy online kérdőív, másrészt egy workshop+betekerés keretien belül van lehetőségetek megnyilvánulnotok.
Most van tehát itt a lehetőség, hogy elmondjátok, hogy hol és mit kellene bringás téren javítani Egerben. Ne fogjátok vissza magatokat!!!

Kerékpárosbarát Eger

És itt a Magyar Kerékpárosklub szövege:

Reméljük Te is közreműködsz a “Kerékpárosbarát Eger” koncepció elkészítésében. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb helyi érdekelt részt tudjon venni a közös munkában, így valós igényeket tudjunk becsatornázni a készülő tanulmányba. Ha ismersz olyat, aki szívesen csatlakozna, jelezd ezt a lenti e-mail címen. Az eddig bevont szervezetek listája:

Part Egyesület; Egerbike; Életfa Környezetvédő Szövetség; Kaptárkő Egyesület; Regio Viridis Egyesület; Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint korábbi bejegyzésünkben említettük, a munka során a város közlekedési hálózatát fogjuk felmérni és értékelni. Ehhez mindenképpen szükség van helyismerete, ezért nagyon számítunk a segítségedre. A város közlekedési hálózatával kapcsolatos észrevételeidet a linken elérhető kérdőíven keresztül szeretnénk megismerni. Amennyiben problémád merülne fel a kitöltés során, jelezd azt a lenti elérhetőségen.

http://tinyurl.com/nhz24j3

Kerékpárosbarát Eger

A beérkezett információkat március 10-ig várjuk, melyeket majd feldolgozunk és személyesen megvitatunk egy fél napos workshop keretén belül. A workshop célja, hogy az érintettekkel megismertessük a projektet, valamint a lehető legtöbb lakossági észrevételt és igényt összegyűjtsük. Mindenképpen számítunk a részvételedre.

A workshop időpontja: 2015. március 17., kedd 9:00 és 14:00

Helyszíne: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (3300 Eger, Dobó tér 2.)
Kerékpáros helyszínbejárás: 14:30-16:00 között

Részvételi szándékod kérjük jelezd a kozlekedes@kerekparosklub.hu címen.
A workshopot követő napokban felmérjük és dokumentáljuk a város közlekedési hálózatát. Ha ebben is szeretnél közreműködni, jelezd ezt is a fenti elérhetőségen.
A további együttműködésedben bízva a kérdőív kitöltését ezúton is köszönjük.
Üdvözlettel: László János, elnök, Magyar Kerékpárosklub
Kapcsolat: Radics Miklós, e-mail: kozlekedes@kerekparosklub.hu

További infó a kerékpárosklub honlapján.

Kerékpárosbarát Eger

Megjegyzés

  1. Tóth Sándor

    Tisztelt Kerékpáros Szövetség Szakemberei !
    Fejhívom szíves figyelmüket a Mátyás király útonhaladó vegyes használatú gyalogos/kerékpáros járda környezeti fák által /szelvénybenyúló/ ágainak rendkívüli baleset teremtő volta miatt ! A napirendű karbantartása szükséges mielőtt súllyos akár halált előidéző baleset történik ! Ne legyen esemény táncrahívásra ! Van elég napirenden balesetből !
    Köszönöm ha felemelik szavukat a közösség érdekében !

Pingbacks

  1. Critical Mass Eger - 2015. április 22., szerda, 17.00, Dobó tér | partmagazin.hu

Megjegyzés készítése