Téli álomból ébred és ébreszt a Quimby!

Karneváli hangulattal búcsúztatja a telet az Arborétum szervezőgárdája a Petőfi Csarnokban.

Ligeti karnevál, Pecsa, 2015

A legnagyobb tavaszváró bulin a téli álom után visszatér a színpadra a Quimby! A tavaszi koncertre a zenekar a legjobb dalaival készül, és némi meglepetéssel. És, hogy valóban karneváli legyen a hangulat a jegy mellé a bejáratnál mindenki Kiss Tibor által rajzolt maszkot kap ajándékba!
Az események két színpadon zajlanak, az akusztikus pódiumon fellép Kovács Pista (Indigó utca), Bérczesi Róbert (hiperkarma).
A Pecsa nagyszínpadán a legkorszerűbb hang- és fénytechnika, illetve különleges vizuál kíséretében lép színpadra hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Quimby, az idén negyed évszázados Korai Öröm és a Ki Mit Tube második helyezettje, valamint a „Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan” című film zenéjét jegyző Lóci játszik. A koncertek után hajnalig Korai’s Banditos party.

Ligeti Karnevál

Quimby, Bérczesi Róbert, Lóci játszik, Korai Öröm, Kovács Pista (Indigó utca)

Idő: 2015. március 7. szombat 19.30
Hely: PECSA, Budapest
Net: Facebook esemény

Jegyek válthatók kedvezményes áron az Arborétum Egzotikus Növénybárban (Budapest, 1075. Holló utca 10.- A Gozsdu udvarban, vasárnap kivételével minden nap 16.00-tól) 3900 Ft-ért, illetve online és a Ticketportal országos hálózatában 4400 Ft-ért.

Beküldte: Maróti Dániel

Megjegyzés készítése