Tavaszi mulatság az Ethnofillal!

Sokat hallani mostanában arról, hogy Eger kulturális élete vesztett régi dicsfényéből. Hogy ez mennyire igaz döntse el mindenki maga. Ennek megfelelően a Kepes Klub is meghozta a maga döntését, és tettek ellene, hogy ne legyen a negatívan gondolkodóknak igaza!

A csapat munkásságát bátran mondhatjuk, lassan nem csak hogy Egerben vagy éppen Heves megyében, de az egész országban fölösleges bemutatni. Az Ethnofil zenekara hála kitartó munkájuknak, néhol kisebb kihagyásokkal, de töretlen lelkesedéssel zakatolnak tovább a hazai zenei-szcénán, és soron következő állomásuk most „haza” hozta őket, hogy egy újabb fúziós pofont adjon a Kepesbe tévedőknek.

Ha valaki még sem ismerné őket…

Az Ethnofil zenekara egy olyan kísérletezős baráti körből nőtte ki magát, ami a mai napig magán hordja keze nyomát. Koncertjeik mindig élettel telik, meg van bennük mind a zenei profizmus, mind az az őrület, ami csak is napjaink fiataljait jellemzi. A csapat számos tagja több felállásban, több stílusban is zenél, de soron következő fellépésükben egy újabb formációt ismerhetünk meg, új hangszerekkel és élő vizuális vetítéssel. De nem kell megijedni! Azért a fiatalok – adván a hagyomány-tiszteletre – most sem mennek messze önmaguktól, a népzene, az improvizáció és az elektronika mind-mind meghatározói továbbra is zenéjüknek, koncertjeiknek.

De, ahogy a közmondás is tartja, ha nem hiszitek, járjatok utána! Mi is így teszünk!

Ráadásul megsúgjuk, a koncertet követően lesz lehetőség folytatásra is, még hozzá az Uránia Café-ba az after helyszínére, ahová természetesen a koncertre váltott jegy szintén érvényes.

Helyszín: Kepes Klub, Eger, Széchenyi utca 16.
Dátum/kezdés: 2015. április 10., 21:00
Belépő: 1000 és 1200 Huf, jegyek válthatóak elővételben a helyszínen!
További információk az esemény és a Kepes Klub oldalán!

 

Megjegyzés készítése