Startup Campus rendezvény Miskolcon

Startup Campus MiskolcMost egy miskolci startupos eseményt ajánlunk a figyelmetekbe. Április 12-én lesz startup verseny, bemutatkozik a BnL inkubátorház, szó lesz a Hiventures tőkeprogramjáról, és természetesen találkozni lehet a miskolci ökoszisztéma számos szereplőjével. Ahogy a szervezőktől megtudtuk, egri, Heves megyei résztvevőket is várnak a régióközpontban, hiszen ez a hozzánk legközelebbi ilyen rendezvény.

9 millió forintos befektetést kaphatnak Miskolc legjobb ötletei

2017. április 12-én, a Miskolci Egyetem közreműködésével rendezik meg a Startup Campus Roadshow következő állomását. A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával megvalósuló országos startup programsorozat fő célja ismertetni a helyi vállalkozói közösség lehetőségeit az inkubációtól, a tőkebevonáson át, a nemzetközi piacra lépésig.

Egyetem bázisú inkubációs program

A Startup Campus egyetem bázisú inkubációs program, mely a felsőoktatásban születő, innovatív elképzelések piacra lépését ösztönzi. 2016-ban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával indult kezdeményezés négy városban mutatkozott be, ahol kétezer fiatal száznyolcvan vállalkozói projektje került a felszínre. Idén a Hiventures szakmai együttműködésével tovább folytatódik az eseménysorozat nyolc helyszínen – Budapest, Győr, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Veszprém, London és Berlin – várják a kezdő vállalkozók, fiatalok üzleti potenciállal bíró innovatív ötleteit.

Miskolc és a régió innovatív ötletei

A rendezvényen bemutatkozási lehetőséget kapnak Miskolc és a régió innovatív ötletei is! A legjobbak később akár 9 millió forintos finanszírozást is kaphatnak a Hiventures Inkubációs programjában. A Hiventures befektetési programjai elsősorban az inkubációs (pre-seed), magvető (seed), és korai növekedési (startup) szakaszok tőkefinanszírozására irányulnak, ezzel is támogatva az alapítás előtt álló, vagy fiatal, K+F+I tevékenységet végző hazai vállalkozások elindulását.

B2B inkubátorház

Szintén bemutatkozik a BnL Start Partners, Magyarország első B2B inkubátorháza, aki a rendezvény helyszínét is biztosítja co-working irodájában. A cég tapasztalt szakembereivel, kiterjedt vállalati kapcsolatrendszerével, és egyetemekkel indított együttműködésével azt a célt tűzte ki, hogy minél több olyan inkubált ötlet szülessen, ami megoldást jelenthet vállalatoknak, azon belül is a pénzügyi szektort célzó „fintech” megoldásokkal.

Kapcsolatépítés

Az eseményen remek lehetőség nyílik kapcsolatépítésre; a résztvevők a helyszínen személyesen is konzultálhatnak a Hiventures befektetési menedzsereivel, valamint a Magyar Nemzeti Kereskedőház képviselőivel. Az érdeklődők első kézből tudhatják meg, hogyan juthatnak inkubációhoz, vagy már meglévő vállalkozásukkal anyagi támogatáshoz, valamint a külföldi piacra lépés lehetőségéről is információkat kaphatnak.

Idő, hely

2017. április 12., szerda 16.30-20.00; Miskolci Egyetem, BNL Startup Inkubátorház (Miskolc-Egyetemváros, C2 épület, földszint)

Jelentkezés

Startup csapatoknak, innovatív ötleteknek jelentkezni itt lehet
Jelentkezési határidő: 2017. április 7., éjfél

A rendezvény a nézők számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nézői regisztráció itt lehetséges:

Facebook esemény   Startup Campus oldal   Hiventures   INPUT program 

Startup Campus Miskolc

Megjegyzés készítése