Noé bárkája – 20 év után

Noé bárkája, koncertfilmvetítés

Tisztelt Nagyérdemű!

Az egykori zenekar, a legendásan rövid életű Noé Bárkája 1993-as koncertjének vetítésével ünnepeljük a barátság fennállásának 20. évfordulóját. A felvétel az egykori Ifiház aulájában készült, a Dobó István Gimnázium diáknapi eseményének záróbuliján. A zenekar a koncert fő attrakciója, a legendásan hosszú életű, még ma is aktív TEAM „együttes” előtt lépett színpadra.

1993-ban a DOBÓSOKK színjátszó csoport nagy sikerrel mutatta be Presser-Adamis „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” című darabját. A részben dobós diákokból álló zenekar része volt a darabnak, s a nyár végére Tóth Tamás vezetésével Noé bárkájává alakult. A saját zenével való kísérletezéshez új tagok csapódtak, s a banda 93 őszén két koncerttel tette ismertté magát Egerben.

A zenekar tagjai:

  • Tóth Tamás – ének,
  • Gál Kristóf – billentyűs hangszerek,
  • Holló Miklós – gitár,
  • Komáromi Tas – gitár,
  • Kónya Csaba – basszus,
  • Urbán Péter – dob


Az évforduló tiszteletére 2013. december 3-án (kedd) 17 órakor a Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteményében levetítjük a 93 november 24-én, szerdai napon készült koncertfelvételt. Például azoknak, akik akkor még nem… Minden érdeklődőt, tagot, rajongót szeretettel várunk.
Noé

Noé bárkája – videókoncert

Idő: 2013. december 3., 17.00
Hely: Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjteménye, Eger, Kossuth Lajos utca 18.
Beugró: ingy.
Net: fb esemény

Noé bárkája - koncertfilmvetítés

Megjegyzés készítése