Little G Weevil blues koncert @ Zenepavilon

A spanyol turnéjáról alig ér haza Little G Weevil, rögtön el is látogat Egerbe, hogy a Zenepavilon közönségének mutassa meg július 29-én, hogy mi is a blues, és mit is tudhat egy magyar blueszenész egy ilyen ízig-vérig amerikai műfajban letenni a placcra.

Little G Weevil - Louis Cahill Photography

Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil akkor lett itthon szélesebb körben ismert, mikor az Index egy nagyon jó kétrészes road-moviet forgatott róla 2013-ban, amelyben bemutatták főhősünk amerikai karrierjét 10 évvel ezelőtti kiköltözésétől, a mosogatós melókon keresztül egészen a nagynevű International Blues Challenge szóló-duó kategóriájának megnyeréséig. Érdemes rászánni az időt és végignézni a filmet:

Az USA-ban élő Little G Weevil nyár elején jelentette be, hogy a magyar X Faktor tévés zenei tehetségkutató verseny egyik új mentora lett. Honlapja szerint Geszti Pétert váltja. De e lehetőség nem azt jelenti, hogy egyéni zenei karrierjét és koncertjeit elhanyagolná. Mint említettük aktuálisan öt állomásos spanyol turnéról kanyarodik Eger felé, de a nyárba belefér még rengeteg hazai fesztiválfellépés, egy holland és persze számtalan észak-amerikai koncert is.

Nagy királyság, hogy sikerült az Egri Kulturális és Művészeti Központnak megszerveznie ezt a koncertet!
A Zenepavilon idén nyáron amúgy is sokkal jobban teljesít, mint négy éve: elég a múltkori Bin-Jip koncertre gondolni és már nagyon várjuk az augusztus 26-i Ivan & The Parazol koncertet is. De ne ugorjunk előre ennyire, hisz előttünk van még a jövő heti blues-kedd Little G Weevillel.

Little G Weevil koncert @ Zenepavilon

Idő: 2014. július 29., kedd. 19.00
Hely: Zenepavilon, Eger, Érsekkert, a Hadnagyon le, balra
Beugró: ingyenes
Net: Little G Weevil honlap
Fotó: Louis Cahill Photography / www.littlegweevil.net

Little G Weevill - Louis Cahill Photography

Megjegyzés készítése