Jön, jön, jön… Új kulturális TÉR Egerben

friss_hus_634

Öröm olvasni, hogy új művészeti-kulturális kezdeményezés indult be Egerben. Csak szurkolni tudunk nekik. Olvassátok el mit írnak magukról.

TÉR Egyesület, Eger

A TÉR Egyesület egy fiatalokból álló társulás.

Célunk a művészeti műfajok közötti gátak áttörése. Egy olyan komplex audiovizuális élmény létrehozása, ami átjárhatóságot képez a különböző irányvonalak között, és ami minden közeget mozgósítani képes, egységet kovácsolva a sokszínűségből.
A stílusok igényes keveredésével igyekszünk közelebb hozni az érdeklődőket a mai modern művészetekhez. Ezt a lehető legváltozatosabb módokon kívánjuk elérni, legyen szó zenéről, táncról, színházról, képzőművészetről, irodalom, vagy ezek fúziójáról.
Ismeretterjesztő előadásokkal is készülünk, amik egyszerre szórakoztatóak és informatívak lesznek, és az iskolai felkészülésben is segítséget nyújthatnak.

TER_logoÚj egyesületkén helyet kaptunk a Gödör Kávézóban (Pyrker tér 3. Eger), ahol változatos rendezvényeinkkel szeretnénk örömet szerezni a műkedvelő publikumnak. Egy olyan kulturális teret kívánunk itt létrehozni, ahol vendégeink több művészeti ággal is megismerkedhetnek, miközben igényes szórakozásban részesülnek. Egyesületünkben egy lendületes, fiatalos társaság dolgozik együtt, akik eddig önállóan tevékenykedtek saját szakterületükön belül. Hisszük, hogy közös erővel ennél többre is képesek lehetünk!

Merünk nagyot álmodni, és mindent megteszünk álmaink megvalósításáért. Teret adunk a művészetnek!

A TÉR a facebookon

Megjegyzés készítése