Next Level presents: Flux Pavilion

Február 7.-én bizton lesz talpalávaló, sőt a dubstep kedvelői kifejezetten örülhetnek, hisz Budapestre jön Joshua Steele, vagyis a Flux Pavilion!

2015. február 7. ismét egy bekarikázandó nap lehet az elektronikus zene kedvelők naptárában. Ezúttal viszont nem a drum and bass szerelmeseihez és nem is a négy negyed árnyékosabb, menetelősebb oldalára csábítanak minket az Akváriumba. Most az újkor zenei irányzata vette át a stafétabotot és egy nem is akármilyen fellépővel, hisz szombatra a Next Level csapata nem kisebb nevet hozott el kicsiny hazánkba, mint Flux Paviliont!

Az angol Joshua Steele neve nem véletlen lehet ismerős mindazoknak, akik otthon vannak csak egy picit is az elektronikában, hisz egyrészt nem először lép fel hazánkban. Másrészt sok kortársával ellentétben Josh nemcsak a megszokott „robotolós-darálós” dubstepet játssza, hanem előszeretettel dobja fel setjeit – akárcsak saját számait – más stílusok megvillantásával. Ritmusaiban épp úgy benne vannak a hip-hoposabb elemek, a lágy vocalok és széttördelt hangzás, mint az egyébként már megszokottnak mondható sípoló dubstep egyvelegek. Erre tökéletes példa lehet három évvel ezelőtti Szigetes fellépése is! De ha valaki nem lehetett ott, most itt az alkalom, hogy pótoljon. Hajrá!

Line up:
Flux Pavilion (Circus Rec., UK)
Dublic (Signal, Future Music)
Wondawulf (UVCT, Future Music)
B’andre (FeelGood, Next Level)

Dátum/kezdés: 2015. február 7., 23:00
Helyszín: Akvárium Klub, Budapest, Erzsébet tér
Belépő: 3500 Huf
További információk az esemény facebook oldalára vagy az Akvárium honlapjára kattintva!

Megjegyzés készítése