Ismétlése következik: Palotai újra!

Palotai Zsolt

Palotai Zsolt ismét az EGAL-ban!

Szeptember huszonharmadika kedves nap a számomra, hisz annak az embernek a névnapja van ezen a jeles napon, aki a világra hozott. Ha pedig ez nem lenne elegendő ok számomra, és minden névnapos – szülinapos – hanukás – stb. számára, hogy bulizzon egy jó nagyot, akkor bizonyosan elég lesz az a hír, hogy 2010. október 22-e után az Egerbeats pres. Futureculture közreműködésével ismét Eger kicsiny városába látogat a hazai underground zenei kultúra egyik meghatározó alakja, Palotai Zsolt (Tilos, Rewind), hogy egy újabb fergeteges bulin táncoltassa meg lábizmainkat!

Azok számára, akiknek nem lenne ismerős, hogy ki is ő elnézzük és legyen annyi elegendő számotokra:

„Ha belegondolunk, nélküle nem lenne vagy nem így lenne hazai underground tánczene. „

Akiknek pedig nem:
Palotai Zsolt már hosszú évek óta a pályán van. Részt vett, sőt kiemelkedő alakja volt a Tilos Rádió még kalózrádióként működő tevékenységének, és azóta is az őrületbe kergeti a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt, mint rádió-műsoraival, mint a party-kon lejátszott mixei-vel. DJ-k generációi nevelkedtek rajta és cseperedtek fel az oldalán, hogy olyan emberektől tanulhassák meg a „szakma” rejtelmeit, mint ő maga. Zsolt, a mindig friss stílusával, remek zenei érzékével, és azzal a már-már emberfeletti képességével, hogy mindig képes ráérezni, mi kell a közönségnek, az évek során emberek tízezreinek lopta be magát a szívébe. A bulijait nem igazán lehet behatárolni semmilyen műfaj alá, játszik ő mindent mi szem szájnak ingere. Ha tippelhetek egyet, bizonyosan lesznek drum and bass és dubstep különlegességek a tarsolyában, de nem mondható szokatlannak tőle a hip hop, a jazz vagy sok más stílus sem. Budapesten nem kisebb nevekkel látható fellépni szerte a város szórakozóhelyein igen nagy gyakorisággal, mint Ludmilla, Cadik vagy MC Zeek. Gyakori fellépő a Pesten elhíresült Rewind-oknak, valamint fontos megemlíteni, hogy a hazai fesztivál életben is gyakran látható-hallható elem.

Arról pedig, hogy az este „hazai ízekben” is gazdag legyen gondoskodtak a szervezők, hisz a fellépők sora a már jól ismert Egerbeats-es Dust – Moven – Skizoid trióval is erősödik. Ezek után pedig nem lehet mást mondani…

Közeledik! Tollat, naptárt, festékes-bödönt a kézbe! Az októberi buli emlékeiből és a leírtaknál azt hiszem, nem igen kell jobb ajánló levél egy bulihoz sem. Mindenki, aki teheti, már most jelölje meg a noteszében 2011. szeptember 23-át, jól láthatóan, feledhetetlenül, mert mindenki számára örök emlékű party-t tartogathat az Egal Cult Club ezen az estén!

Megjegyzés készítése