Extra kedvezmény a Borsodi Kingdom of Hegyaljára!

Az idén újjászületett Borsodi Kingdome of Hegyalja a „Mi fesztiválunk” akciójának keretein belül 2015-ben bővített körben biztosít egyedi kedvezményt a helyi régióban! További infok a cikkben!


A reinkarnálódáson átment Borsodi – Kingdome of – Hegyalja Fesztivál idén az Early Bird és a Csapassátok csapatban akció után ismét a fesztiválozók segítségére siet, a cél most viszont regionális szinten érezhető. A Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiváljának számító rendezvény szervezői ugyan is azt a kedvezményt is életbe léptették most már, hogy június 30.-ig a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések 43 érintett városának lakói még olcsóbban juthatnak napi és hetijegyhez egyaránt. A lentebb felsorolt települések lakói konkrétan 3990 Huf-ért tudnak napi, illetve 13990 Huf-ért „heti” jegyet váltani. Mindennek egyetlen egy feltétele van, a vásárlónak az alábbi települések valamelyikére szóló érvényes lakcímkártyával kell rendelkeznie.

A jegyvásárlási lehetőség helyszíne: Tourinform iroda, Tokaj, Serház utca 1.

A kedvezményes települések listája: Tokaj, Tarcal, Mád, Tállya, Bodrogkisfalud, Szegi, Szegilong, Olaszliszka, Rátka, Mezőzombor, Szerencs , Prügy, Taktabáj, Csobaj, Tiszaladány, Tiszatardos, Golop, Monok, Legyesbénye, Taktakenéz, Györgytarló, Tiszakarád, Tolcsva, Vámosújfalu, Sárospatak, Sárazsadány, Bordrogolaszi, Erdőbénye, Rakamaz, Tiszanagyfalu, Tiszaeszlár, Tiszalök, Tiszadob, Tiszadada, Tímár, Szabolcs, Balsa, Gávavencsellő, Tiszabercel, Paszab, Buj, Ibrány, Nagyhalász

További információk ide kattintva a rendezvény hivatalos oldalán!

Megjegyzés készítése