A Saverne vitte a prímet, de a Kingdom of Hegyalja más fronton is durvul!


A július 15.-én startoló Kingdom of Hegyalja fesztivál idén az új arculattal új himnuszt is talált magának! De más frontokon is bekeményítettek a szervezők! Lássuk!Az idén újra induló Hegyalja feszt szervezői az átalakított külső mellett több fronton is igyekeztek új színt vinni a rendezvény hangulatába. Ennek az újításnak az egyik része volt az a lehetőség melyben megkeresték az új megjelenéshez leginkább illő himnuszt. A három magyar fiatalból álló Saverne zenekar személyében meg is találták a tökéletes zászlóvivőt, akik zenéjükben és stílusukban magukba foglalnak mindent, ami az új dizájnnal feldobott Kingdom-ra is jellemző. Zenéjükben benne van minden ami napjaink fesztivál-hangulatát jellemzi, fiatalos, energikus és még is harmatos. Vagyis tényleg olyan, mint a rakamazi kemping július 15. és 19. között, pörgős, aktuális és sokszínű!

„Nagyon örülünk, hogy a mi dalunk képviselheti a Borsodi Kingdom of Hegyalját. Nyomon követtük a megújult arculatot és a zenei paletta színesedését, így a mi világunk is még jobban beleillik a képbe. A Carry on már korábban is szólt a koncertjeinken, és ahogy egyre több pozitív visszajelzést kaptunk, elérkezettnek láttuk az időt, hogy hivatalos legyen ez a könnyed, bulizós dal. Reméljük, a fesztivál közönsége is velünk csapatja majd hajnalig” – mesélte Kocsis Bence, a formáció egyik énekese.


Ráadásul a formai, hangulati és marketing váltás mellett zenei téren is több fronton nyitottak a szervezők! Mind a rap, mind a rock vonal igen komoly erősítést kapott. A fellépők névsorát megfigyelve hamar rájöhetünk, hogy a vérfrissítés éppúgy jelen van, mint a már jól megszokott klasszikusok. A zúzósabb vonalat érintően olyan bandák lépnek majd fel többek között, mint a Truckfighters, az At the Gates vagy éppen a már-már igazi hungarikumnak számító Moby Dick, Pokolgép duó. Ráadásul ne feledjük, hogy a nyitányt igen stílusosan nem kisebb zenekar adja majd, mint a méltán világhírű Nightwish! De a rap zene kedvelői is nyugodtan örülhetnek, hisz kapni fogják az arcba a hideget meleget, hisz a remélhető jó idő és a hideg sör mellett a kemény rímek is jönni fognak, ráadásul szintén nem kisebb előadóktól, mint a The Four Owls, a AKKEZDET PHIAI, vagy éppen a Barbárfivérek.

És ez még mindig csak a kezdet… a legjobb az lesz, ha Ti magatok is továbbmentek és szemezgettek, hisz a sokszínűség ez esetben Tokajban, megannyi lehetőséget rejt magában!

További információk itt a rendezvény hivatalos oldalán!

Megjegyzés készítése