ART VINYL kiállítás Budapesten!

2015. február 5.-től olyan kulturális nagyvárosok után, mint London, Párizs vagy éppen Berlin, Budapestre érkezik a 2014-es év legjobb lemezborító kiállítása, az Art Vinyl!

Minden év novemberében meghirdetésre kerül a Best Art Vinyl válogatása, ahol design szakértők és a zeneipar hírességei az év 50 legjobbnak ítélt lemezborítójáról tartanak szavazást, és az idei évtől a nyertesek Londonból indulva az egész világot körbe is járják.

A Mono art & design fogadja helyszínéül Budapesten a világ több nagyvárosát – Berlint, Londont, Párizst és Sydneyt – megjárt lemezborító kiállítását, ahol ráadásul nem csak egy szimpla tárlatlátogatáson vehetünk részt, mivel a BIZSÓK Hangsugárzó Manufaktúra jóvoltából egy kivételesnek mondható, interaktív hanginstallációban is részt vehetünk.
Ezen kívül a megnyitón a lemezeket nem csak megtekinthetjük, de meg is hallgathatjuk, köszönhetően Dj BODOO részvételének, aki a helyszínen mutatja meg nekünk, hogyan is szólnak azok „élőben”.
Ráadásul még a fiatalabb korú látogatókra is gondoltak a szervezők, mivel február 7.-én délelőtt 11-től mini dj workshoppal várják az érdeklődő kiskorú tanoncokat!
És hogy ne legyen kevés a jóból, a kiállítás időtartama alatt különféle lemezekből készült, egyedi falra szerelhető lemezborító-kereteket, szemüvegeket és napszemüvegeket is vásárolhatnak az arra járók, hogy valamilyen emléket is beszerezhessünk eme jeles alkalomról, a Play & Display és a Tipton Eyeworks közben járásának köszönhetően.

Kiállítás megtekinthető: 2015. február 5. – február 28. között
Megnyitó: 2015. február 5. 19:00
Mini DJ workshop: 2015. február 7. 11:00
Helyszín: Mono art & design, Budapest, Kossuth Lajos u. 12.
További információk a kiállítás facebook oldalán!

Megjegyzés készítése