3 in 1 – I Bike, reggeli, városbejárás Egerben!

Április 22. jeles nap minden bringás számára szerte a világon, hisz ez a nap a Föld napja és ennek apropóján jött az az ötlet, hogy legyen ez a bringások napja is! Így is lett, és így megy ez már húsz hosszú éve. Szóval készüljetek, hisz Egerben is lesz lehetőség hajtani a pedálokat! Sőt, még sok mást is tartogatnak számunkra az idei I Bike szervezői!

És hogy mi az a sok minden? Például Bringás reggeli!

Idén először Eger városa is csatlakozott ahhoz az országos kampányhoz, hogy a szervezők reggel 7-től 9-iga Numan Pékséggel, az Egertejjel és a Bíborossal karöltve – a Líceum előtt minden bringást megvendégeljenek! Szóval iparkodj akár munkába, akár az iskolába vagy tekerj csupán a reggeli szellő illatának örömére, forduljatok az Eszterházy Tér irányába. Étellel-itallal várnak majd benneteket, no meg persze jó hangulattal! De siessetek, mert a korlátozott lehetőségek miatt, csupán az első 150 érkezőnek tudnak a szervezők kedveskedni.

A rendezvényhez tartozó eseményt ide kattintva találjátok.

De lesz itt még más is! Mi is? Hja igen, Bebiciklizés Egerben! És már 21.-től!

Az egri bebiciklézés kicsiknek nagyoknak egyaránt hasznos lehet és élvezetes, hisz nem csak körbejárhatjátok profi útmutatást követve városunkat, de a kerékpárosklub aktivistáinak hála el is tanulhattok pár trükköt, amivel könnyebbé és határozottabbá tehetitek önmagatoknak – és ezzel másoknak is – a városban való közlekedést. Fontos ugyanakkor, hogy ha szeretnél részt venni a rendezvény ezen részén, ne csak az eseményt jelöld vissza, hanem töltsd ki az itt található jelentkezési ívet is! Ezen kívül nem árt, ha elmúltál már 14 éves – 18 életév alatt az alábbi nyomtatvány formájában szülői engedély szükséges. Valamint az se árt, ha van nálad személyi – persze ezt mindenki magánál hordja mindig… no meg egy közlekedésre alkalmas bringa se árt! 🙂 Az oktatás természetesen ingyenes!

Az indulásról érkezésről további információkat itt az eseménynél találtok!

Na meg lesz még a legfontosabb! I Bike Eger!

A reggelin és a bebiciklizésen kívül délután három órától segítőkkel karöltve fújhattok majd buborékokat, megtanulhattok bringára autót és autóra bringát szerelni – az első maximum matchboxok formájában lehetséges. Na meg persze magát a bringát is szerelni. Ismerkedhettek újfajta kerékpáros formákkal, lazulhattok nagyon jó bringás arcokkal. Lesznek itt is finomságok, szóval a gyomor sem marad üresen. És, aki szeret az még kézügyeskedhet is majd egy picit. Öt órától pedig jön a lényeg, a hagyományos felvonulás! Start az Érsek-kerttől! Kimaradni ér, de nem ajánlott, hisz a szép időt is megrendelték a szervezők és két keréken igazán szép az élet!

A felvonuláshoz kapcsolódó eseményt és az ahhoz fűződő egyéb információkat itt találjátok!

És most jöjjön egy kis nosztalgia, hogy aki még nem volt lássa mi várható!

Megjegyzés készítése