Majális plusz két nappal! – Egri Csillag Weekend

Április 29.és az azt követő két napra is – különleges okot kaptunk, hogy extra napsütéses időben reménykedjünk, hisz az egri Dobó téren az Egri Csillag szervezői egy három napos hétvégi dínomdánommal készülnek számunkra! Milyen programokkal? Mindennel mi szem szájnak ingere, lesznek finom street food ételek, a legjobb borok, no meg persze zene! Nem is akármilyen!

A gasztronómiai oldalt olyan étkezdék szállítják majd többek közt, mint a Good to Go, a Meat and Sauce vagy éppen a Morzsa Bisztrocsak hogy párat említsünk. Ahhoz pedig, hogy a torok se maradjon szárazon olyan pincészetek görgetik felénk hordóikat, mint az Egri Kutató Intézet, az Ostorosbor vagy éppen a Juhász Testvérek. És had nyugtassunk meg mindenkit, a sort még bőven folytathatnánk!

De nem az igazi a szórakozás, ha nem szól közben zene! Szokták volt mondani. No ettől nem kell félni, hisz a teljesség jegyében olyan új és régi arcok érkeznek Egerbe, mint a Bujdosó Trió, a Soulcap Budapest, Ed Philips and Memphis Patrol, vagy éppen az Ethnofil! Szóval ne tervezzétek túl ezt a hétvégétek, 22.-én tekerjetek egy nagyot a városban az I Bike Eger rendezvényén, aztán az újabb átdolgozott hét után jöhet a szórakozás, jöhet az egri csillag weekend!

 

További információk a rendezvényről, a teljes és ital kínálatról, valamint a fellépőkről itt az esemény oldalán!

Megjegyzés készítése