10. jubileumos, tavaszi lemezbemutató – Ismét Egerben a Magashegyi Underground!

2016. április 8.-án nosztalgikus koncertnek nézhetünk elébe, hisz – a Végtelen kékség címre keresztelt új albumával karöltve – fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelve, ismét Egerbe érkezik a Magashegyi Underground zenekara. A koncert helyszíne pedig nem más lesz, mint a Gödör Kult Klub!

Tavaly április 24. után ismét nálunk jár a vidám csapat, és – mit ad isten – ismét új albummal érkeznek hozzánk, tavaszi lemezturnéjuk és fennállásuknak tizedik évfordulójának apropóján, így elmondhatjuk, hogy nem csak egy remek hangulatú koncert, de az újdonság ereje és ünnep hangulat is vár ránk ezen a remélhetőleg napsütötte pénteki napon.

Ezúttal ráadásul nem is egyedül érkeznek, hisz vendéget is hoznak magukkal, hogy ezzel is meghálálják közönségük szeretetét. Az említett vendégzenekar pedig nem más lesz, mint Horányi Juli és zenekara!

A koncertre a jegyek már természetesen kaphatóak a Hasznos Holmik üzletében (Eger, Almagyar utca 9.) és a Smilodon Tattooban (Eger, Dobó tér 1.) 1500 Huf-os áron, de – amennyiben nem fogyna el minden jegy elővételben, úgy – a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra 1700 Huf-os áron.

Megjegyzés készítése