Zöld Pecsét Születésnap – Modul aka Mango (live-act)

Eljött ez a nap is, egy éves lett a Zöld Pecsét Kávézó és Borbár! Ez pedig egy olyan alkalom, amit meg kell ünnepelni, így hát az egri „ZP”-sek sem voltak restek, kedveskedtek nekünk egy extra fellépővel 2015. január 17.-re.

Az eddig koncertekkel és kiállításokkal kecsegtető egri Zöld Pecsét első szülinapját egy különlegesnek mondható fellépővel szeretné feledhetetlenné tenni a számunkra. Hogy ez így lesz e, mindenki döntse el maga a helyszínen, de mint ígéret jónak ígérkezik Modul aka Mango neve.

Mango-rol elmondhatjuk, hogy nem ma kezdte az elektronikus zeneipart. 1995 óta több fronton is aktív tagja a hazai zenei szcénának. Alapító tagja a tilos rádióból jól ismert Minimal Headz csapatának, amivel az Ead da Beat című műsorukban igazi talpalávalót játszanak. Legyen szó akár egy kis technoról, vagy más undeground-abb vonulatról, temérdek ütem megtalálható repertoárjukban. Ide említhetjük például a Totoya Club nevű műsorát, melyben downtempot és underground hip-hop-ot játszik. De nem áll tőle távol sem a drum and bass, sem a punk vagy a jazz, sem pedig más live-actesebb műfajok sem. Ahhoz pedig, hogy a technikai felkészültségnek sincs híján bizonyítéka, hogy a hazai DMC championshipen először harmadik majd második helyen végzett.

mango

Szóval nyugodt szívvel tehetjük fel a kérdést, kell e ennél több egy ígéretes estéhez? Tizenhetedikén kiderül! Gyertek el ti is, és emlékezzünk meg együtt a Zöld Pecsét első évéről!

Dátum/kezdés: 2015. január 17. 19:00
Helyszín: Zöld Pecsét Kávézó és Borbár, Eger, Király utca 8.
Belépés: díjtalan
További információkért kattints a rendezvény facebook oldalára!

Megjegyzés készítése