The impossible is impossible – Freak Fusion Cabaret

Jutott már eszetekbe milyen lehetett a „régi” időkben egy vándorcirkusz élete, esetleg volt szerencséd megtapasztalni? Ha nem, most itt a jeles alkalom, hisz április 2.-án és 3.-án a Trafóba érkezik a magyarországi cirkuszi élet legjava. Jön a Freak Fusion Cabaret!

Sötét humor, misztikum, akrobaták és tűzzsonglőrök, BMX banditák. Mintha csak az Aliz Csodaországbanról beszélnénk, de még sem. Miért nem? Mert mindez és még több várható nemsokára a Trafó House színpadán, hála a Freak Fusion Cabaret mesebeli show-jának, amit hamarosan mi is megtekinthetünk.

Ha valaki nem ismerné őket.

A Freak Fusion Cabaret egy a múlt századi vándorcirkuszokat idéző társulat, kiknek története egészen a Tűzraktérig nyúlik vissza. Egy szimpla vándorcirkuszhoz képest viszont van egy óriási különbség, méghozzá az a sötét humor, ami jellemzi a társulatot és amivel összekapcsolják zsonglőrökkel, akrobatákkal, légtornászokkal és burleszkekkel is fűszerezett előadásaikat. Fellépéseik mindenkit megmozgatnak, örömmel fogadják a vállalkozó szelleműeket műsoraikban bizonyítván, milyen is az igazi underground steampunk freak. Ráadásul a vállalkozó szellemnek nem csak a közönségük, de ők maguk sincsenek híján, hisz fellépéseik keresztmetszetében megtalálhatóak mind a cirkusz sajátosságai, mind a zene, mind pedig a vizuális és a mozgásművészetek egyaránt.

Soron következő előadásukban a megformált szereplők belső világába engednek betekintést, mely világban az előadás porondmestere kalauzol végig minket. De természetesen emellett a zsonglőrök és akrobaták zenei aláfestéssel színesített mutatványai is jelen lesznek.

Szereplők:
Kiss Gergely
Zoletnik Zsófia
Mező András
Drávai Zója
Kollányi Julianna
Tóth István
Adolf Diána
Méhes Csaba
Csepi Márton
Kőrösi Norbert
Mikó Dávid
Podmaniczky Dorottya
Kozma Bognár Sándor
Herczeg Virág
Bosznay Balázs

Technika: zeck
Jelmez: Zoletnik Zsófia
Kiegészítők: Cydonia Vintage
Smink: Antal Márta
Koncepció: Mező András

Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza, Budapest, Liliom utca 41.
Dátum: 2015. április 2. és 3. 20:00
Belépő: 1500 Huf, diákjegy 1200 Huf – Az általános és az ikerbérlet érvényes a rendezvényre.
További információk itt a Trafó House és itt a rendezvény facebook oldalán!

Megjegyzés készítése