Pest hajnal – Táncold magad munkába

„Kezd velünk a napod mozgással, zenével, reggelivel, jókedvvel! Utána indulhatsz is dolgozni, tele energiával!” – szól a Pest Hajnal üzenete a nagyérdeműhöz. De, hogy miről is szól pontosabban ez a reggeli dajdajozás lásd ajánlónkban.

2015. január 28.-ra egy különleges eseménnyel kedveskednek minden aktív korán ébredőnek a budapesti Anker Klubban. Ugyanis egy hétköznapinak semmiképp sem mondható rendezvény lesz megrendezve már ötödik alkalommal, hogy ne mondhassuk, a hétköznapjaink mindig ugyanúgy kezdődnek.

A Pest hajnal azoknak a korán kelőknek szól, akik nem restek hétköznap reggel egy kis aktív mozgással indítani a napot, hogy ezzel is színesebben telhessen el az. A reggeli matinén igen sok lehetőség közül válogathatnak az arra látogatók. Természetesen lesz zene és mellé tánc lehetőség is, de ezen kívül masszázzsal, finom falatokkal és szigorúan alkoholmentes italokkal – a bevállalósabbaknak akár alkoholossal is – várják a vendégeket, valamint jógával, hogy a reggeli torna se maradjon el. Nem utolsó sorban pedig jó társasággal és sok sok mosollyal.

Hisz mi másra lehet még szükség ahhoz, hogy jól induljon a napunk.

A rendezvény részvétele teljesen ingyenes, ugyanakkor a korlátozott férőhelyek miatt regisztráció köteles – habár ez akár a reggeli kávénk elfogyasztása közben is gyorsan kész lehet. Az ehhez szükséges linked megtaláljátok ide kattintva. Nincs más hátra. Regisztrálj, ébredj fel és szerdán legyen egy nem hétköznapi hajnalod!

Dátum: 2015. január 28. 06:30 és 09:30 között
Helyszín: Anker Klub (1062, Budapest, Anker köz 1-3.)
Esemény a facebook linkre kattintva!

Megjegyzés készítése