Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS @ Tesla

A Bladerunnaz csapata ismét egy különleges, sőt mondhatni a drum & bass történetének egy kultikus figurájával lep meg minket, Marcus Intalex a Teslaban!

2015. február 7.-én a Bladerunnaz csapata nem mást, mint a drum & bass egyik ősatyját és a Soul:r kiadó egyik megalapítóját Marcus Intalexet hozza el hozzánk Budapestre! Ráadásul nem is egyedül, hisz jön a már több itthoni buliról is ismeretes, és M. I. munkásságában is többször megjelenő, mondhatni a Soul:r kiadó házi MC-jének számító DRS is! És persze a házigazdák sem maradhatnak el a buliról dj Ren és Mentalien személyében.

Marcus Intalex munkássága igazi üde színfolt a dnb történetében, hisz egyéni munkái és a közbejárásával kiadott alkotások egyaránt magabiztosan vívták ki saját függetlenségüket és váltak meghatározóvá a törtütem sok évre visszanyúló történelmében. A dj-ként és producerként is foglalatoskodó manchesteri srácnak mindig kiváló érzéke volt ahhoz, hogy ráérezzen, mivel tehetné többé, jobbá az aktuális zenéket, alakítva meghatározóvá ezzel a drum & bass műfaját. A kezdetben rádiózással foglalkozó Marcus zenei hozzáértésének nem is lehetne ékesebb bizonyítéka, hogy az elmúlt 20 évben olyan nevekkel dolgozott karöltve, mint Calibre, High Contrast, a Total Science vagy éppen Marky. Kiadójukra többek között jellemző volt, hogy mindig teljes mellszélességgel kiálltak a feltörekvő tehetségek és azok aktuális projektjei mellett, nem véletlen tehát, hogy nevét a legnagyobbak közt emlegetik az elektronikus zene és azon belül is a tört ütem szerelmesei.

Mindezek ismeretében nyugodt szívvel mondhatjuk tehát, hogy az év egyik legjobbnak ígérkező bulija következik most februárban a Teslaban, legyünk is a 2015-ös évnek bármennyire is az elején.

Line up:
Marcus Intalex & MC DRS (Soul:R – UK)
Dj Ren
Mentalien

soundcloud.com/marcusintalex
soulr.com
facebook.com/bladerunnaz

Helyszín: Tesla, Budapest, Kazinczy utca 21./C
Dátum/kezdés: 2015. február 7., 22:00
Belépő: 2500 Huf elővételben, február 2.-től és a helyszínen 3000 Huf
További információk a rendezvény facebook oldalán!

Megjegyzés készítése