Noisia@Akvárium Klub

2015. február 21.-re ismét odacsaptak az Akvárium Klub szervezői, és egy olyan bulit készítettek elő, aminek fellépőjére még az egri lakosok is emlékezhetnek, hiába volt az a bizonyos buli 7 éve már… Figyelem! Ismét hazánkba látogat a holland Noisia!

Nik Roos, Martijn Sonderen és Thijs de Vlieger. Elsőre sokaknak lehet nem ismerős ez a három név, így egyszerűsítsünk. Noisia. Így már rémlik valami, ugye?

A holland triumvirátus, akik már sokadjára járják meg Magyarországot, napjaink egyik – az elektronikus zenei szcénát érintően – nagy kedvencének mondhatóak. De nyugodtan mondhatjuk, hogy zenéik nem csak hazánkban, de világszinten megmozgatják az embereket, hisz nem csak fesztiválokról és bulikról, de még játékokból és hollywoodi filmekből is felismerhetjük az általuk kreált ütemeket. Stílusilag nézve bár a drum & bass, ami legközelebb állhat alkotásaikhoz, még sem ragadtak meg egy vonalon és munkáikat folyamatosan színesítik más stílusok bevonásával is, legyen szó a houseról, dubstepről vagy akár kortárs elektronikáról.
Megindulásuk egészen 1998-ig nyúlik vissza, és azóta már bővült felállásban, gyakorta másokkal közösen alkotnak újabbnál újabb üde színfoltokat napjaink elektronikájába. Nagyságukat mutatja az is, hogy nem kisebb producerekkel és bandákkal dolgoztak már együtt többek között, mint a Black Sun Empire, a Prodigy vagy éppen a Foreign Beggars.

Ráadásul, hogy ne csak 1-2 óra garantálja a jobbnál jobb talpalávalót, szintén gondoskodtak a szervezők, mivel a hollandokon kívül jön még a német duó Phace és Misanthrop is, valamint ellátogat hozzánk Mindscape és MC Agent is, hogy aztán a buli végén a hazai Jade rázzon helyre bennünket!

Mindezek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy ideje elballagnunk a legközelebbi jegyvásárló pontig, mert a helyszínen már biztos nem lesznek jegyek! Ez tuti telt házas buli lesz! Ütemre fel!

Line up:
Noisia (NL)
Phace (D)
Misanthrop (D)
Mindscape w/ MC Agent (RO)
Jade

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest, Erzsébet tér
Dátum/kezdés: 2015. február 21., 23:15
Belépő: elővételben 3500 Huf, helyszínen 4000 Huf
További információk az Akvárium Klub honlapjára vagy az esemény oldalára kattintva!

Megjegyzés készítése