Majd/nem slam, majd/nem vers – felolvasó est

majdnem_versfelolvasás1

1híjján mégis, épphogycsak…

Hogy mit is takar és akar ez a cím egyszerre… az kiderül, ha ellátogattok a Bródy Sándor Könyvtár zenés részlegére nov. 6-án!! ahol helybéli fiatal kortárs „majd/nem slammerek” „majd/nem vers” felolvasó estet tartanak. Azért nem slam, mert ennél, úgy érzik, kicsikét komolyabb hangulatvételbe próbálnak megkapaszkodni a szűkszavú-szűz szavak hátán… és azért nem “vers” mert ennél komolytalanabbak és néha sikerül kinevetni saját magukat is.

Attól meg pláne távol állnak, hogy magukat költőnek hívják… Bár sokszor letettek már valamit az asztalra, pl: cigarettát, kiszáradt fröccsös poharat, némi aprót… és egy-két “szabad gondolatot”. Így maradt a Majdnem… Nekik épp elég.

Akinek tehát lenne kedve elmélázni Szabaddá eresztett gondolataikon, annak itt a helye, hogy elgondolkozzon 1 kicsikét az élet

apró-cseprő, néha megbotló menet-ellésén. Ez lenne, amit nyújtani tudnak a mi kis Városunk “kortárs költői”, szívvel lélekkel és finoman párolgó ízes teával várják az érdeklődőket… vagy csak a hideg elől betérőket.

Majd/nem versfelolvasó est

Melykó Richárd, Károly Kare’z Iván, Lőrincz Gábor, Török Zoltán, Nömdök Dráhcir

Idő: 2013. november 6., szerda, 18.05 – 20.05

Hely: Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény, Eger, Kossuth u. 18.
Be: ‘gyenes
Net: Bródy Könyvtár, fb esemény

majdnem_versfelolvasás2

Fotó: Lőrincz Gábor

majdnem_versfelolvasás

Megjegyzés készítése