Different Drum w/ TECHNIMATIC (UK) @ room 8

A soron következő Different Drum-on fellép a Technimatic, ráadásul egri vérrel vegyítve, hisz jön a nemrég új EP-vel megjelenő Gamma is! És még sokan mások!

Ha valaki nem hallotta volna még a nevüket.

A Technimatic, vagyis Pete Rogers és Andy Powell nyugodtan mondhatjuk, a drum and bass egyik feltörekvő csillagának számítanak napjainkba. 2008-as indulásuk óta olyan kiadók gondozásában jelentek meg zenéik, mint a Shogun Audio vagy a Hospital Records, és lelkesedésük azóta sem lankad, folyamatosan új zenékkel rukkolnak elő a srácok, amiket nem is restek bemutatni a nagyérdeműnek. Fellépéseiket a világ minden táján megtalálhatjuk.
Zenéiket illetően, főleg a lágy, dallamos hangzás jellemzi őket, erősítvén az utazósabb drum & bass vonalat. Tehetségüket pedig tovább erősíti az a tény, hogy olyan nevekkel dolgoztak már együtt korábban, mint LTJ Bukem vagy éppen Friction.

A soron következő bulijuknak ráadásul van egy egri vonatkozása is, hisz az egyébként sem gyenge Raise Spirit, Mentalien, L.A.S. trió mellett fellép, a hazai porondon már-már kötelezőnek mondható Gamma is, aki nem régiben jelentette meg vadiúj Zion címre keresztelt EP-jét.

Mindezek ismeretében nyugodt szívvel ajánljuk minden tört rajongónak ezt a bulit, illetve azoknak is akik számára annyira nem ismerős ez a vonal. Ez a buli tökéletes zenei ismertető lehet minden arra járónak!

Line up:
Technimatic
Gamma
Raise Spirit
Mentalien
L.A.S.

Helyszín: room 8, Budapest, Király utca 8.
Dátum/kezdés: 2015. március 14., 22:00
Belépő: 2500 Huf
További információk a Bladerunnaz és az esemény oldalán!

Megjegyzés készítése