Different Drum: Valentine Day Special w/ DJ MARKY

A room 8 soron következő bulija – tökéletes időzítéssel, Valentin napján – a tört ütem szerelmeseinek szól!

Az idei évi szerelmesek ünnepén a budapesti room 8 szervezői gondoskodtak, hogy senki – legalább is, aki szereti a tört ütemet az semmiképp – ne töltse egyedül Szent Bálint napját. Az ok, hogy útra keljünk egyszerű, hisz 2015. február 14.-re nem kisebb nevet hoztak el nekünk, mint a méltán híres brazil Dj Marky-t!

Marco Antonio Silva aka Dj Marky nem ok nélkül lett ikonikus alakja a drum & bass történelemnek, már 1992-ben olyan nevekkel játszott karöltve, mint Goldie vagy éppen Dj Hype! A sao paulo-i fenegyerek mindig a lágyabb, vocalosabb, ugyanakkor még is táncra perdítő dallamokkal bolondította meg közönségét, de a brazil vért sem hazudtolta meg soha, bulijain előszeretettel nyúl bele más stílusok zenéibe, színt véve ezzel is fellépéseibe. Ez vár ránk most is room 8-as exkluzív buliján és még ki tudja mi más…

A hangulat megfelelő felborzolásához ráadásul a már jól ismert hazai line up sem marad el, az este során a pult mögé áll Mentalien és HuskyJoe egyaránt.

Mindezek ismeretében nyugodtan mondhatjuk, ha egyedül, ha párostul, de érdemes lesz lenézni a roomba, csak időben induljunk el, a férőhely erősen limitálva lesz a megfelelő hangulat elérése végett! Le ne maradjunk!

Dátum/kezdés: 2015. február 14., 22:00
Helyszín: room 8, Budapest, Király utca 8
Belépő: 2500 Huf
További információk a rendezvény és a helyszín facebook oldalán!

 

Megjegyzés készítése