„Demokratikus underground” – Ben Klock@A38

A soron következő, februári Technokunstnak köszönhetően ismét az A38-ra látogat a jelenlegi techno szcéna egyik meghatározó alakja, Ben Klock!

Sokan mondják, hogy századunkra sajnos jellemző lett a felhígulás, ami az elektronikus zenét illeti. Nem olyanok már a mostani bulik, mint ahogy a régiekre emlékezik az idősebb korosztály.
Erre lehet most tökéletes cáfolat a a Technokunst csapatának február 20.-ra leszervezett bulija, mivel nem kisebb nevet hoznak el – már-már visszatérő vendégképpen – hozzánk, mint a kultikusnak számító Berghain rezidensét, Ben Klockot!

Ha valaki netalántán nem ismerné a nevét, most jeles alkalom lesz a péntek este, hogy pótolhassa hiányosságait. Ben nyugodt szívvel mondhatjuk, megtalálta a módját, hogyan kössön kompromisszumot a közönséggel és önmagával. Legyen szó akár a szállós, hipnotikus techno-ról, akár a minimalistább irányvonalakról, sőt akár az igazi sötét, ipari szeletelésről, mindhez tökéletesen nyúl hozzá és gyúrja eggyé! Mondhatni, nem véletlen, hogy talán az egyik legmeghatározóbb dj/producerévé nőtte ki magát a négy-negyed jelenjét és jövőjét tekintve. De példa értékű lehet az is, hogy Marcel Dettman mellett ő volt, aki a berlini éjszakai életből egy fajta kultuszt csinált az elektronikus zenét illetően.

Ez a kultusz érkezik most el hozzánk 2015. február 20.-án Budapestre is, így javasoljuk mindenkinek, időben vegyük meg belépőnket, ameddig megtehetjük, mert a jegyeket várhatóan gyorsan elkapkodják.

Dátum/kezdés: 2015. február 20., 23:00
Helyszín: A38, Budapest, Petőfi híd budai hídfő
Belépő: elővételben 3000 Huf, helyszínen 3500 Huf
További információk a jegyvásárlásról és másról a rendezvény és az A38 oldalára kattintva!

Megjegyzés készítése