BringaMánia Fesztivál a Mátrában

Dupla csúcstámadás és országos premier az első BringaMánia Fesztiválon
Augusztus végén jön az ország legnagyobb bringás eseménye

bringamania_matra_maraton_2013

Igazi bringás fergeteg várja a tekerés szerelmeseit a Mátrában a hónap végén. Az első BringaMánia Fesztiválon együtt pöröghetnek az amatőr és profi, országúti, cross, triál és BMX bringások. Augusztus 31-én és szeptember 1-én hét bringás esemény mutatkozik be a sástói Adrenalin Parkban.
A McDonald’s BringaMánia program eddigi legnagyobb gurítására készül. 3 év, 22 esemény, több mint 47.000 résztvevő után augusztus végén az eddigi legtöbb bringást egyszerre megmozgató 2 napos, több szakágat magába foglaló sportfesztiválra kerül sor.
A már hagyományossá vált Mátra Maraton mellett az ország legnagyobb bringás eseményén országos premierre is készülünk, itt mutatkozik be hazánkban először az XCC (rövid pályás olimpiai cross) versenyszám. A résztvevők kétszer is csúcsra törnek a hétvégén. A Mátra Maraton és a Kékesi Csúcstámadás résztvevői is feltekernek az ország legmagasabb pontjára. A nyárzáró eseményen a kerekezők mellett a túrázókra is gondoltak a szervezők. A mátrai természetjáró túrákon idén gyalogosan is részt lehet venni – a résztvevőket erdész szakértők és lovasok is elkísérik.

A BringaMánia Fesztivál kikapcsolódást jelent az egész családnak. A látványos bemutatók, túrák, gyermekversenyek mellett a rendezvények otthont adó kalandparkban az egész család jól érezheti magát.

A BringaMánia Fesztivál programja

2013. augusztus 31., szombat

  • Kékesi Csúcstámadás (országúti verseny)
  • XCC Magyar Nagydíj (rövid pályás olimpiai cross verseny)
  • Gyermekverseny
  • Természetjáró Túra és Séta
  • Kerékpáros konferencia – illetékes szervezetek, hatóságok, minisztériumok, és bringás szervezetek részvételével.

 2013. szeptember 1., vasárnap

  • Mátra Maraton
  • Dual Trial Mátra Kupa
  • BMX bemutatók

További információk: www.bringamania.hu

forrás: Bringamánia sajtóanyag

Megjegyzés készítése