The Empire Strikes Back, azaz Palotai visszatér

theempirestrikesback2

Palotai Zsolt Magyarország legendás és egyben meghatározó underground dj-je, az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik magyarországi meghonosítója újra Egerbe érkezik, hogy ismét megmutassa – és egyben egész Eger megmutassa – mekkora bulik vannak még mind a mai napig mifelénk! Azoknak, akik ott voltak azon az emlékezetes utolsó Egal-os buliján, azt hiszem nem is kell regélni… aki pedig nem, az most mindent pótolhat.

Futureculture Remember Night

Palotai Zsolt neve, már lassan évtizedek óta jelen van a magyar underground zenei porondon – és remélhetőleg még nagyon sokáig ott is lesz – és ennek örömére ismét ellátogat Eger piciny városába, és többedmagával egy újabb varázslatos és ütemes estével kecsegtet mind a fiatalok mind az idősebbek számára. Bulijait nehéz lenne igazán körül határolni, hisz Zsolt mindig igyekszik követni a trendet, és folyamatosan a legújabb zenéktől a legrégebbi slágerekig mindent megjelentet, sokszor akár műfajtól függetlenül is. Bár meg kell hagyni, leginkább a drum and bass, a dubstep és a különböző elektronikus zenei irányzatok azok, amik meghatározzák fellépéseit. Habár azoknak, akiknek nem újkeletű munkássága, régebbi „jövőzene” mixeiből derenghet, hogy milyen hozzáértéssel tud hozzányúlni minden máshoz is.

Ha valakinek ez sem lenne elég, íme egy kis ismertető anyag Palotai Zsolt munkásságáról tíztől hétig!

Ahhoz pedig, hogy az este még inkább garantált a Gödör KultKlub-ban a további fellépők is gondoskodni fognak, akiket bemutatni sem kell a nagyérdeműnek, hisz az Egerben rendszeresen fellépő, már-már klasszikusnak mondható nevek lesznek még terítéken. Jön a Spinline-ból Snatch, az Egerbeats-es Moven, de itt lesz velünk a Discoteque és a Bonkers is. Sőt, a hab a tortán – bár a sorrendet tekintve inkább a süti előtti tea – a Kelet a Slam lesz az Egerben is egyre nagyobb kultusznak örvendő Slam Poetry-vel.

Kérdés van? The Empire Strikes Back!

Palotai ZsoltLine up

  • 22 órától: Kelet a Slam (Slam Poetry)
  • Palotai (Tilos Rádio)
  • Snatch (Spinline)
  • Moven (Egerbeats)
  • Discoteque
  • Bonkers

 

Helyszín: Gödör KultKlub – Eger, Pyrker tér 4.
Belépő: Elővételben 1000 HuF a HasznosHolmik sportboltban. Helyszínen: 1200 HuF.
Dátum: 2014. február 8., szombat
Kezdés: 22:00
Net: Facebook esemény

Megjegyzés készítése