Szakadj ki a hétköznapokból! – Bánkitó Fesztivál 2014!

2014. július 17. és 19. között tovább bővül a hazai fesztivál porond egy már-már mesébe illő part menti környezettel, hisz közeledik a kezdő nap! Idén is itt a Bánkitó Fesztivál!

Idén is megrendezésre kerül a legcivilebb fesztivál Nógrádban, Bánkon, ahol az éjszakába nyúló koncertek mellett igazi kikapcsolás és pihenés várja az arra látogatókat. A fesztivál szervezői idén is törekedtek az önkéntesség kapuit megnyitni a nagyérdemű felé, úgy hogy a festői környezettel vegyítve egy igazi relaxációs hétvégébe csöppenhessünk a település szívében, amelyet természetesen a hideg sör és a tavon táncoló fénysugarak, valamint a könnyed fellépők egyvelegéből gyúrtak idén is össze, és tették oly sajátosan szórakoztatóvá.

(Tekerj a tóra! – Bánkitó fesztivál 2011 spot)

A zenei programokat illetően három színpadnál várják a fellépők a nagyérdemű közönséget délután öt órás kezdéssel egészen picivel éjfél utánig. Ráadásul a változatosság is garantált lesz, és nem is hétköznapos fesztiválzenekarokkal. Az Északi színpad névre keresztelt helyszínre jön többet között a Carbovaris, Akkezdet Phiai, a Belga és a Zagar is!

A második helyszín a Tószínpad melynek mesés közelségében jön majd játszani a Mayberian Sanskülotts, a Mary PopKids, vagy említhetnénk a Jónás Vera Experimentet is, ahogy a többi fellépőt is –  de azért nektek is hagyunk egy kis tájékozódni valót!

A harmadik – BAR 72 – színpadon pedig jön többek közt a Ustreames – Nemdebár ismeretes – Zságer-Varga-Ákos, Angliából jön még Alex Rae, de lesz talpalávalónak Subotage, Solar Kids és Designer Drums is. Sőt, egyenesen a messzi USA-ból jön a Neud is live setjével!

A civil programok egy fajta meglepetésként idén még váratnak magukra, de ne legyünk telhetetlenek, a meglepetés nagy úr tud lenni egy fesztiválon, és a szervezők illetve az előző évi programok is lehetnek a garancia arra, hogy idén is lesz mit csinálunk a tó parton. Tehát nincs más hátra: útvonaltervezés, pakolás és irány a Bánki-tó!

További információk a rendezvényről a fesztivál honlapján vagy facebookon!

Megjegyzés készítése