Part Café az egri Gödör Parkban

Visszatér az egri éjszakába a Part Café augusztus 19-én, hétfőn. A Bikavér Ünnep után most egy egyestés szabadtéri kaland erejéig jelentkezünk café-s zenékkel, lazulósabb témákkal, a legkülönfélébb zenei stílusokkal.
A dj-s zenei felhozatalt a 2DIMENZIÓ-s lányok színesítik falravetítéssel.
Hétfő este egy kis kikapcs.

part_cafe_2013_08_300NEURO – Még az 1998-as Más Klubbos estéken kezdett el DJ-zni és azóta már egészen sok helyen megfordult a lemezjátszók mögött. Sokáig az Eger Underground majd pedig Urban Breakdown csapat tagjaként zenélt, főleg törtütemes témákban. Jelenleg már igyekszik nem bekategorizálni magát egyetlen zenei stílusba sem, mert úgy gondolja, hogy egy jó DJ legyen annyira nyitott, hogy bármelyik igényes zenei stílushoz hozzá tudjon nyúlni, ha a közönség és a saját hangulata azt kívánja.

TÖRŐ – Az egri Part Egyesület oszlopos tagja, több zenei és kulturális program szervezője. A világ különböző szegletiből származó zenéket korábban ez egri Rádió 7 keretein belül működő Part Rádióban is játszotta, jelenleg a budapesti Civil Rádió Tűzhely című világzenei műsorának egyik szerkesztője. Törő a Gödör Parkban is a világ különböző tájainak zenéit fogja játszani.

MOVEN – Az Egerbeats csapat tagja. Rengeteg drum and bass bulin megfordult, és nem csak partiarcként, hanem szervezőként és dj-ként is. A Gödör Parkba a dnb és egyéb elektronikus műfajok legjavából hoz majd egy jó kis adagot.
www.facebook.com/egerbeats

ELLUSION – Ellusion már régóta jelen van az elektronikus zene alkotói között mint DJ és producer, ennek ellenére kevesen ismerik Egerben és környékén, ami annak tudható be, hogy a legmodernebb stílusirányzatokat kutatja, évekkel a hazai szcéna előtt járva. Ha kíváncsiak vagytok, hol tart a nyugat-európai kultúra, kedvelitek a mélyebb hangvételű, intelligens zenéket, gyertek el és hallgassátok meg élőben!

Mixcloud    Facebook

POPMÉTER – A Popméteres srácok ismét hazai pályán. Nem az első Part Cafés bulijuk lesz.

Visual: 2DIMENZIÓ – Eger legújabb fényművészeti projektje az Egri Bikavér Ünnepen startolt. A lányok 2DIMENZIÓ néven festik a hangulatokat falra, fára.

Idő: 2013. augusztus 19., hétfő
Hely: Gödör Park, Eger, Eszterházy tér
Beugró: ingyenes
Net: FB esemény

Megjegyzés készítése