Népzene ünnepe a MÜPÁ-ban

Idén is megszervezésre kerül a Zeneakadémia népzenei tanszékének inspirációjára létrejött „A népzene ünnepe” rendezvény.

A mára már hagyományossá vált esemény szervezői ráadásul egyre formabontóbb lehetőségekkel szolgálnak az ellátogató nagyérdeműnek, hisz már délután négy órától ingyenes családi foglalkozásokkal várnak minden látogatót. Az Előcsarnokban és az Üvegteremben Kása Béla fotóművész kiállítás megnyitója után temérdek lehetőség vár minket. Legyen szó akár szőnyegszövésről, vagy hajfonatkészítésről és természetesen az elmaradhatatlan játékok sem maradhatnak majd el.

Az esti órákban pedig már a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben folytatódnak a programok, nem is akármilyen koncertekkel, mivel olyan neves előadó művészek lépnek majd fel, mint a Poros Együttes, a Kerekes Band, Szokolay „Dongó” Balázs és Fassang László duója, de jön még a Gipsy reunion projektje és a Dina együttes is. A zárszót pedig a negyven éve alakult Vujicsics Együttes adhatja majd, hogy egy tényleg felejthetetlen népzenei emlékkel térhessen haza minden kicsi és nagy egyaránt.


Időpont: 2014. január 18. 19:30 – 22:00

Helyszín: Művészetek Palotája, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Jegyárak: 2900, 3500, 4500, 5900 Ft

Web: http://mupa.hu/program/a-nepzene-unnepe-2014-01-18_19-30-bbnh

Megjegyzés készítése