Még több élményelemet az Eger-patakba!

egerpatak_final

És itt egy videó az új egri kerékpárútról >

Köszi D!

 

Megjegyzés

 1. CsImi

  Egerben kerékpárút került a patakba, nálunk, Szegeden meg az eső nyomán patak került a kerékpárútra a Stefánián. Alföldi városban ez is művészet. Meg kell tanulni patakban biciklizni. .:)

 2. Cséfalvay Gyula

  Se kutyám, se macskám a kerékpárút.
  Nem terveztem, nem támogattam, nem elleneztem.
  A kerékpárút elkészült. A beruházás öt évig változtathatatlan. Az elkövetkező évek narratívája úgy látom a következő lesz:
  Alacsony vízállásnál csendben használja, akinek kerékpárja van. Magas vízállásnál folytonosan leleplező képeket látunk majd a helyzetről, Gumicsont. Fiatal Barátaim, tényleg csak ennyi tellik tőletek? Dögunalom.

 3. frederick

  Kedves Gyula! Azért lehet pár embernek az a véleménye, hogy ez a kerékpárút nemcsak fölösleges, értelmetlen, de káros és drága is? Ja és a dögunalmas gumicsontot több mint 300-an lájkolták. Lehet nekik szólt ez a poszt…

 4. Miss Black

  Ó hagyjátok már! Elkészült Eger város kettes számú ingyenesen igénybe vehető, kerékpár felni mosója! Nem is értem hogy tudtok mindenen fanyalogni!

 5. Somogyi Zoltán

  Kedves Gyula!
  Az adófizetők pénzének elherdálása szerintem jogosan vált ki felháborodást a józanul gondolkodó emberekből. 150 millióba került 800 méter bicajút, amit átlagosan 6 hónapig használnak az emberek (ennyi a biciklis szezon országunkban) s mint a képen jól látszik az esőzések miatt összességében még egy jó hónappal csökken. Két szembejövő bicajos már nem fér el egymás mellett biztonságosan…soroljam még?
  Erre ennyi pénzt csak eszetlen, alkalmatlan, fogalmatlan vezetők költenek el. Ez bizony bicskanyitogató és ezt bizony el kell mondani, ha kell percenként. Egerben a kerékpáros közlekedésért -mely környezetkímélő, egészséges- egyetlen kapavágást sem tettek az utóbbi években. A közintézmények előtt nincsenek kerékpártárolók, ha vannak akkor azok elavultak (pl. abba a kevésbe ami van egy tárcsafékes kerékpárt már nem lehet belelakatolni, mert nem fér bele) nincsenek kijelölt kerékpár utak, az önkormányzat még a saját munkahelyein sem támogatja a kerékpárral közlekedő dolgozóit (zárt tároló, zuhanyzási lehetőségek…stb)
  Erre viszont lett mint már említettem 150 millió. Amen. Találkozunk a szavazó fülkében.

 6. H. Gömöri Rita

  Tiszteelt Cséfalvai Gyula!
  A gumicsonttal egyetértek. Mindig vannak olyanok, akiknek nem tetszik az ami éppen van. Ezek a tipikus kákán is csomót keresők. Azt azonban ne értem, hogy az Ön szakmai ismereteivel és múltjával, jelenével nem volt véleménye sem mellette, sem ellene. „A langyosat kiköpi az Isten”.

  • Cséfalvay Gyula

   Kedves Asszonyom,
   tisztelettel csak annyit mondanék, hogy főépítészi éveim alatt alkalmam volt műszakilag tökéletes elképzelések sárba tipratását megélni a közhangulat által. Lakossági fórumaimra a témától függetlenül mindig eljött ugyanaz a két tucat kiabáló, követelőző, fenyegető polgártárs, akik tolvajlást, összeesküvést, politikát láttak mindenben, és vélt hozzáértésükben egyesítették több várostervező, építő- és vízmérnök valamint közgazdász szakértelmét. Ugye, ők langyosnak semmiképp sem nevezhetők. Teremtményi mivoltunkban talán csak a remény szavaival mondhatjuk az Úrról, hogy hosszan tűrő és igazságos, és tudja mi lakozik bennünk.
   Sajnos a most zajló munkákhoz csak a Minorita templom rekonstrukciójával járulhattam hozzá.
   Minden emberi mű fogyatékos, mint a bírálatok is. Iróniámmal talán sikertelenül, erre utaltam. A fogyatékosságokkal együtt lehet élni. Át lehet gázolni száraz lábbal a Vörös tengeren, biciklin ülve meg a patak hídja alatt is. Üdvözlettel: Cséfalvay Gyula

Megjegyzés készítése