Márkaépítésről@IgenEger

Folytatódik az Igen Eger programsorozat. Az idei első előadás témája a Márkaépítés. Új dátum: 2018. február 14.

Igen Eger képzés

Mi ez a márkaépítés és mire jó?

Egy kisvállalat is képes lehet olyan márkát építeni, amire büszkék nemcsak a tulajdonosai, de a vevői is. Ez pedig számtalan előnnyel jár az értékesítésben, a visszatérő vevők szerzésében, és még a vállalaton belül is.

Ki lesz az előadó?

Egy szupersztár. A márkaépítésben. Több ezer fős előadásokhoz szokott, az Év Honlapja versenyen a cége hozza el a legtöbb díjat _minden évben_, ki meri írni az árait a weboldalára, hogy az olcsójánosok már fel se hívják. Mindezt egy kisvállalati csapattal, de nemzetközi mércével. Biztosan találkoztál már munkájukkal, csak még nem tudod, hogy az ő kreatív csapata áll mögötte.

Előadó: Nagy Barna
Cége: Kreatív Vonalak Kft.

Kinek érdemes eljönni?

Mindenkinek. De tényleg, még a szomszéd néninek is szólhatsz. 🙂 Barna is szereti, ha startup csapatoknak adhat elő, de ő teljesen kényelmes ha többszáz, akár több ezer fő a hallgatósága (minden nagy marketinges konferencián előadó itthon). A stílusa megkapó, a példái kézzel foghatóak, az előadásmódja vicces és tanulságos egyszerre. Gyere el és hívd el egy barátodat is, hogy hallgassa meg Barnát és a márkaépítés aranyszabályait. Töltsük meg a legnagyobb előadót. 🙂

Mit viszel haza a 2 órás előadásról?

Több AHA élményt is, ezt garantálom. Ezen kívül jópár oldalnyi jegyzetet, szóval készítsd a füzetet, tollat. A jegyzeteid között lesznek hüvelykujj-szabályok is, hogy mikre figyelj legközelebb. De lesz közte számos TODO is, hogy miket változtass meg másnap reggel azonnal a jelenlegi márkakommunikációdban. Szóval érdemes 02.15. csütörtök délelőttöt is kiüríteni a naptáradban, hogy legyen időd megvalósítani a hallottakat.

Ha pedig ügyes vagy, néhány névjegykártyát, pár új ismerőst is szerezhetsz az este után. Legutóbb a Bíborosban folytattuk az estét, de ne várj a szervezőkre, hívd meg Te a melletted ülőt egy beszélgetésre vagy pizzára a szomszédba.

Oké, ott leszek, hol és mikor?

Facebook esemény
Idő: 2018. február 14., szerda, 17.00
Tér: Eszterházy Károly Egyetem B épület (Egészségház utca 4.)
Net: Igen Eger

Az esemény az érdeklődők számára nyitott és ingyenes!

Megjegyzés készítése