Ifjúsági Jamboree

2014. október 7.-én Ifjúsági Jamboreera várja a látogatókat az Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda Egerbe! De, hogy mi is lesz a „Jambulin”? Lássuk hát!

A keddi rendezvényt olyan kreatív programok kísérik végig mely során lehetőségünk lesz „Do It Yourself” kézműves foglalkozásokban részt venni, elengedhetjük magunkat egy punnyadóban is, ahol tapasztalatainkat oszthatjuk meg egymással különféle témákban. Lesz barterfal, ahol adhatsz és kaphatsz egyaránt. Betekintést nyerhetünk Illés Áron képregény kiállításába, valamint különféle társasjátékok kipróbálásában is aktívkodhatunk!

A program során vendégségbe jön a Meló – Diák Iskolaszövetkezet, akiktől a diák munkákkal kapcsolatosan szerezhetünk hasznos információkat. Lehetőségünk lesz beszélgetni Juhász Attilával, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokával, az egri streetart és karikatúra fenegyerekével Fekete Valér aka Siorral, vagy éppen azzal a Bolyki Jánossal, aki a Bolyki-völgyet fesztiválhelyszínné varázsolta nekünk. Érkezik még Dobos György a Corner Sandwich & Pizza tulajdonosa is és Hadnagy József, aki a motoros találkozók lelke, valamint az egri főiskola szociálpedagógia tanszékének vezetője.

Program:

• 14-16 óráig amatőr filmvetítésre hívunk, ez idő alatt grafológus is vendégünk lesz.
• 15-16 óra között vállalkozó tanácsadáson vehetsz részt
• 17-17.30 hastánc bemutató, majd 17.30-tól 18.00-ig zumba bemutató következik
• 18.00-19.00 Slam Poetry Török Zoltánnal és barátaival
• 19.00 órától Akusztikus est
• Sötétedéstől pedig írásvetítős falfestésre készüljetek!

Helyszín: Eger, Érsek utca 8. (Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda)
Dátum: 2014. október 7. 14:00

A belépés díjtalan!
További információk, elérhetőségek az esemény facebook oldalán!

Megjegyzés készítése