Idén is Kertmozi az Egészségház utcában!

Így neveld a sárkányodat 2.!

A nagy sikereken felbuzdulva idén is megrendezésre kerül az Egri Kertmozi szabadtéri filmvetítés az Egészségház utcában, és ráadásul nem is egyszeri alkalommal! Az első vetítésre június 25.-én szerdán kerül sor, a választott film pedig most nem más lesz, mint a frisstibe érkező Így neveld a sárkányod című DreamWorks mese folytatása, amit az első részből kiindulva kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlunk!

De a választék a továbbiakban is adott lesz, hisz a későbbi repertoárban olyan filmek szerepelnek, mint az új X-men film, az eljövendő múlt napjai, vagy éppen a nemrég megjelent „A holnap határa” Tom Cruise főszereplésével. És mindez szabadtéren! Kell ennél több?

A Filmről:

Fogatlan és a viking sárkánybűvölő visszatérnek. Az elválaszthatatlan páros meghódítja az eget… egyre magasabbra és messzebbre jutnak és olyan tájakat látnak, ahol nem járt még viking. Utazásuk során felfedeznek egy jégbarlangot, ahol több száz idomítatlan sárkány fészkel, akikre egy titokzatos vigyáz. A párosra nagy csata vár és rajtuk múlik nemcsak az emberek, de a sárkányok jövője is.”

Jegyinformáció:
Jegyár: Egységesen 1.000 Forint minden előadásra.
Elővételi jegyek kaphatók: Líceum előtti jegyirodában (hétfőtől), illetve a kertmozi jegypénztárában 19:00 órától!

Kertmozi a facebook-on! További információk itt!

vagy

Egri Kertmozi hivatalos weboldala!

Megjegyzés készítése