Elemi Elemek – Bozi Anna kiállítása

Ismét kiállításra invitálunk titeket, ezúttal a Vitkovics Alkotóházba, Bozi Anna Elemi Elemek címre keresztelt kiállítására, mely egészen október 17.-ig megtekinthető is lesz a nagyérdeműnek!

A kiállítás anyaga a Vitkovics Alkotóház padlás helységében kapott teret, az alkotó nagy örömére, állítása szerint: „Itt lélegezni, mozogni, élni képes az anyag – úgy, hogy megbontás nélkül kerülhetnek ki az egymáshoz kapcsolódó gondolatok – egy azonos térben”. Aki lemaradt az előző kiállításokról, annak most alkalma nyílik arra, hogy ezzel bepótolja.
A koncepcióba épülő képek az elmúlt egy-két év és az eddigi önálló kiállítások munkáit fogják össze és egészítik ki eddig még nem látott alkotásokkal. A programra minden kedves érdeklődőt várnak. A Vitkovics Alkotóház látogatható, hétköznap 9-16 óráig, szombaton pedig 13-16 óráig.

A kiállítást megnyitja F. Balogh Erzsébet képzőművész, a rendezvény hangulatának kitelejsedésében közreműködik a Csakragenerátor Dobkör.

Helyszín: Vitkovics Alkotóház, Eger, Széchenyi utca 55.
Időpont: 2014. szeptember 16. 18:00
A belépés díjtalan!

Chekold a facebookon!

 

Pingbacks

  1. "Annát kicsi korától ismerve bátran elmondhatom ő egy ízig-vérig alkotó típus, lételeme a művészet." | partmagazin.hu

Megjegyzés készítése