Egri Csillag Színpad 2014 – szombati programok

Egri Csillag Színpad 2014

Egri Csillag színpad az Egri Bikavér Ünnepén

Szombat – 2014. július 12.

17:00 Popméter (dj)
19:30 Hungariddim (live)
20:30 Rokokó Rozé (live)
22:30 Super Starsky (live)
23:30 Neuro & Drizzt (dj)

After @ Gödör Park: Neuro & Drizzt & Moven (dj)

Párhuzamosan:
16.00-18.00 Kavalkád – Kreatív gyerekprogramok
2DIMENZIÓ fényfestés


 

Hungariddim – Dióhéjban lemezbemutató koncert

Fiatal zenekarunk 2011 márciusa óta működik. Célunk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható, mégis sokszor hallgatható zenét hozzunk létre.
Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhattok velünk, de jártunk már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.
Zenei stílusunk leginkább reggae-s, ska-s, néhol népiesebb dallamvilágú dalokat tartalmaz, amit modernebb, új stílusú elemekkel tarkítunk. Fontos számunkra az interaktivitás és a minket hallgatókkal, nézőkkel való kapcsolattartás a zenén és kommunikáción keresztül. facebook

hungariddim

 


Rokokó Rosé

A pécsi Rokokó Rosé – melyet mindig is lányok alkottak – egy régebbi formáció továbbéléseként jelenlegi formájában 2010 közepétől létezik. Zenéje nehezen körülhatárolható, egyedi, sokszor nagyon komoly, máskor könnyedebb, vagy éppen kecsesen nőies. A zenekar eddig két öt számos EP-t készített el Rokokó Rosé (2010) és Édes mostoha (2012) címmel. Pécsi, valamint budapesti klubkoncertjei mellett olyan fesztiválok fellépője volt, mint a Pécsi Egyetemi Napok, az EFOTT, a Művészetek Völgye vagy az Ördögkatlan. Az együttes bemutatkozott már a 30y és a Nemjuci előzenekaraként, valamint koncertezett Olaszországban, Szlovákiában és Lengyelországban is. 2013 novemberében elindult a Rokokó Rosé borprojekt, melynek keretében Szabó Zoltán borász a zenekarról nevezi el rozéját, a névadást pedig további izgalmas programok egészítik ki 2014 tavaszáig.

Az eddig elkészült hanganyagok ingyenesen letölthetők a facebook oldalunkról és a www.rokokorose.hu oldalról.

rokokó rosé

 


Super Starsky

Cseszkó gazdaságos skazenekar! Minden idők legnagyobb hazai és világslágerei ska stílusban! Jamaikai ritmusok! Csehszlovák életérzés!
A Super Starsky neves magyar ska, reggae zenekarok tagjaiból állt össze, továbbá olyan együttesekből, amelyeknek a világon semmi köze nincs az említett műfajokhoz. A jamaikai és csehszlovák életérzést tolmácsoló csapat világslágereket játszik, természetesen ska stílusban. És persze az eredeti dalok funky, disco, beat világa, a táncdalénekesek bája és az esztrádműsorok csillogása is megjelenik a dalokban. facebook

 

super_starsky

.

Kreatív kézműves gyerekprogramok a Kavalkád szervezésében

Sötétedés előtt a délután öttől várják a Kavalkád Egyesület aktivistái a gyerekeket kreatív kézműveskedésre a Zenepavilon mögött, ugrabugrálásra az Érsekkert fűjére.

Fényfestés

Sötétedés után a 2DIMENZIÓ csapat szervezi a vetítést a park fái között. A Zenepavilonnál az Egri Csillag Pálinka és Borpatika biztosítja a borutánpótlást – www.net-pince.hu

Facebook oldal >>>

Részletes infó: www.partmagazin.hu és www.bikaverunnep.hu

Szervező: Part Egyesület, Eger Város Hegyközsége
A belépés ingyenes. A műsorváltozás jogát fenntartjuk. Egri Csillag színpad 2014

Megjegyzés készítése