Egri Csillag Színpad 2014

Egri Csillag színpad az Egri Bikavér Ünnepén

Csütörtök – 2014. július 10.

MOODY CLOUDS koncert

A Moody Clouds zenekar gondolata 2009 végén fogant meg bennük és 2010 januárjában egy koncerttel indították be a zenekar szekerét. Azóta sok változáson esett át az egri kötődésű banda, és az utóbbi 2 évben tulajdonképpen pihenőpályára tették a zenekart. Mind a hárman külön utakon mozogtak. 2014-ben érkezett a felkérés, hogy az egri Bikavér Ünnepen lépjenek fel, és megbeszélték a többiekkel, hogy egy tulajdonképpen teljesen új produkcióval előállva, megnézik mire képesek együtt . A stílusukat nehéz lenne címkékkel illetni, ugyanis zenéjük akusztikus alapját különböző jazzes, sanzonos elemekkel díszítik.

moody_clouds

ZOMBORI koncert

Az est fő fellépője, a Zombori 2008-ban alakult Székesfehérváron, és egy buszmegálló után kapta a nevét. Zenéjükben a magyar (főleg moldvai) népzene lüktető táncházi energiáját progresszív elektronikus és jazz-es hangzásvilággal erősítik, ami ellazulásra és fékevesztett örömködésre egyaránt alkalmas.

Világzenei „friss folk”-repertoárjukkal rengeteg klubot és fesztivált meghódítottak már (A38, Szimpla, Dürer, Kobuci, Művészetek Völgye, Csángó Fesztivál, Fezen, Sziget), 2013-ban pedig megnyerték a Talentométer tehetségkutató világzenei elődöntőjét is. Májusban megjelent első kislemezük Napvilág, holdvilág címmel. (FB)

Net: zomborizenekar.hu  bandcamp 

 

DJ-K

Törő, Ellusion, Moven (egerbeats)

Kreatív kézműves gyerekprogramok a Kavalkád szervezésében

Sötétedés előtt a délutáni órákban várják a Kavalkád Egyesület aktivistái a gyerekeket kreatív kézműveskedésre a Zenepavilon mögött, ugrabugrálásra az Érsekkert fűjére.

Fényfestés

Sötétedés után a 2DIMENZIÓ csapat szervezi a vetítést a park fúi között.

 

Részletes infó: www.partmagazin.hu és  www.bikaverunnep.hu

Szervező: Part Egyesület, Eger Város Hegyközsége

A belépés ingyenes. A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Megjegyzés készítése